Tryggheten i vår auktorisation

Alla vi som arbetar på Bromölla Begravningsbyrå, Begravningsbyrån i Mjällby och Sölvesborgs Begravningsbyrå har genomgått den omfattande auktorisationsutbildning som utarbetats av Sveriges Begravningsbyråers Förbund. Vi genomgår dessutom kontinuerlig fortbildning. Att anlita oss ger dig en trygg försäkring om att du får rätt hjälp och stöd i den svåra situation du befinner dig i – och att allt det praktiska runt begravningen tas om hand på bästa tänkbara sätt.

När det gäller etik, tystnadsplikt, arbetsmetoder och prisinformation kan du också vara säker på att byrån följer auktorisationens stränga regler. Att vår begravningsbyrå uppfyller kraven för auktorisation sker genom särskild prövning vart femte år.

Något som bara engagerade människor kan erbjuda
En anhörigs bortgång hör till de svåraste upplevelserna i livet. Vi vet hur oerhört viktigt det är att visa medmänsklighet och förståelse i den situationen. Hos oss får du en omtanke och en värme som bara djupt engagerade människor kan ge. Det här förhållningssättet är något som kännetecknar Sveriges samtliga auktoriserade begravningsbyråer.

Vill du veta mer om auktorisationskraven?
Vill du ha ytterligare information om alla de krav som ställs på oss som auktoriserad begravningsbyrå går du enklast in på www.begravningar.se Det finns ca 400 auktoriserade begravningsbyråer i Sverige, vilket innebär att oavsett var i landet du bor har du nära till en auktoriserad begravningsbyrå.