Hur gör jag nu?

Förlusten av en anhörig eller nära vän hör till en av livets mest omvälvande händelser. Att känna osäkerhet inför sådant som måste tas om hand inför en begravning är därför helt naturligt. Ett bra råd är att inte ha för bråttom. Du är välkommen att vända dig till oss närhelst du vill. Vi har all den erfarenhet och kunskap som krävs för att du ska få det stöd och den hjälp du behöver.

Vill du läsa mer?
Vill du läsa om sådant som ska ordnas runt en begravning har vi tagit fram en skrift som heter ”Hur gör jag nu”. I den hoppas vi att du får svar på dina första frågor. Skriften kan du läsa genom att ladda ner den här i PDF-format ”Hur gör jag nu” (öppnas i nytt fönster)
Du är också välkommen in till oss på begravningsbyrån och hämta den eller också beställer du den från vår bransch- och medlemsorganisation Sveriges Begravningsbyråers Förbund – begravningar.se

Planeringshjälp
Innan vi träffas rekommenderar vi också att du går in på länken planerabegravningen.se där du i lugn och ro kan gå igenom förberedelserna inför begravningen, Där kan ni vara flera inne samtidigt och gå igenom förberedelserna.